Fungonis gél

Németországból származó tapasztalt orvos mondta: Egy tapasztalt német orvos azt mondta: A körömgomba vérfertőzést és nekrózist okoz.Van út a megváltáshoz, de nem mindenkinek.

Részlet egy sajtótájékoztatóból Sonja Brecknerrel: A körömgomba bejut a vérrendszerbe és a belsőszervekbe, szepszist okoz és elpusztítja a testet. A körömgomba halálozási rátája Németországban az egyik legmagasabb a világon. Egy fertőzött se élt tovább 10-15 évnél.


Exkluzív interjú melyet a Orvosok Nemzetközi Szövetsége készített Sonja Brecknerrel...

Miért halálos a körömgomba, és hogyan menthetjük meg az életünket amikor a köröm elkezd sárgává változni és a fertőzés tünetei megjelennek?

Miért egy veszélyes betegség a körömgomba?


"Tudja hány ember halt meg 2019-ben?A mi régiónkban 55,000 ember halt meg az előző évben. Több mint 31,000-ért a körömgomba volt a felelős. Ez több, mint a fele. A körömgomba nem csak a körmöket érinti. Bejut a véráramba a láb szövetein keresztül, és az egész testben elterjed.A gomba szó szerint elpusztítja a testet, hatalmas nyomást gyakorolva a szervekre.A spórák letelepednek a belsőszerveken és fokozatosan elkezdenek szaporodni, ezzel károsodást okozva. Megkezdődik a belső szervek mikózisa. Ez azt jelenti hogy a fertőzött beteg szó szerint belülről rohad.A szív bármely pillanatban leállhat, az erek az agyban felrobbanhatnak, valamint májrák és veseelégtelenség alakulhat ki. A gombás fertőzéstől senki sincs biztonságban.Az immunrendszer bármilyen gyengülése - nátha, túlzott munkaterhelés vagy az idegi feszültség miatt váratlan halálhoz vezethet.


Ezért tartom a körömgombát rendkívül veszélyes betegségnek, amely jelenleg az egyik fő halálok az összes németországi betegséghez képest. Mindenki ismeri a rákot és az onkológiát, de nézzünk szembe a tényekkel, az emberek 3-4% -a rákos, és szinte minden más embernek gomba van a körmén 40-45 év felett."


Miért nehzá az orvosok megbirkózni a betegséggel? Az embereket meg kell menteni.


Elsősorban, az embereknek nem mindig van lehetőségük az orvosokhoz menni a körömgomba miatt, mert azt hiszik, hogy ez nem egy különösen veszélyes betegség. És ha orvoshoz is mennének ,ezt csak akkor teszik ha a helyzet már elviselhetetlen, például ha már problémák adódnak a lábakkal vagy a lábujjakkal. Az orvosok minden megtesznek amit tudnak, felírnak nekik valamit, egy kicsit jobban lesznek, és eltűnnek, amíg a helyzet újra rosszabb lesz. De a gomba kezeléséhez kitartás szükséges. Ezen kívül kevesen értik a gombás fertőzés következményeit, és hogy mit tehet a belső szervekkel. Megpróbálják kezelni a külső megnyilvánulásokat, amennyire csak tudják. De ez nem segít megmenteni a haláltól. Megvan az esélye a halálos kimenetelnek.


A gombás fertőzés egyik jól ismert külső megnyilvánulása a körömgomba:


A gomba szöveti nekrózishoz vezethet, mely végső soron amputációval jár:


Egy gomba, amely felfalja az ember lágy szöveteit:


Belső gomba által felemésztett tüdők:


Másodszor, szörnyű munkaerőhiány van a klinikákon. Hogyan lehet megbirkózni a gombabetegségekkel, ha németországon körülbelül 40% -ban hiány van a mikológusokból. A jelenleg klinikákon dolgozó orvosok fele diplomát vásárolt, míg mások nem eléggé képzettek. Néha olyan kezelést írnak elő, hogy az ember jobban jár ha otthon marad. De nem tudok mást tenni, felveszem őket.


A normális orvosok hiánya ilyen halálozási arányhoz vezethet a gombák miatt?


Nem csak ez a probléma. Akut hiány van a hatékony termékekből. A gyógyszertárak mindent eladnak, de semmi olyat, ami igazán segíthet. Ezek vagy a régi termékek, amelyek nem hatékonyak, vagy az új találmányok, amelyek drágák, de nem segítenek, és nem estek át klinikai vizsgálatokon.A fiatal orvosok "cumikkal" próbálják kezelni a a betegségeket, mert a gyógyszeripari vállalatok pénzt fizetnek az orvosoknak egy adott gyógyszer felírásáért. Gyakran vannak olyan termékek, amelyek ideiglenesen segíthetnek, de negatív hatással vannak a májra vagy a gyomorra, így a következmények szörnyűek lehetnek. A legtöbb gombaölő nem igazán gyógyít, csak kozmetikailag segít.


Mindez ahhoz vezet, hogy az embereket nem kezelik megfelelően, és meghalhatnak a körömgomba által okozott vér és belsőszervek fertőzésben. Természetesen vannak magán orvosi központok is. De ugyanazok az orvosok dolgoznak ott, mint az állami kórházakban. És a friss diplomások, nem alkalmasak arra, hogy embereket gyógyítsanak. Az egyetlen feladatuk egy magán orvosi központban, hogy minél több pénzt préseljenek ki az emberből.


"Mit tegyenek a körömgombával fertőzött emberek? Várják, amíg meghalnak? Ön egy tapasztalt orvos, ha tudja, hogy ez a probléma létezik, valahogy meg kell oldania!"


Persze, nem ülök ölbetett kézzel. De a személyzeti problémára nincs egyszerű megoldás. Nem csak tőlem függnek a dolgok, hanem az orvosi iskolák munkájától is. Egyedül nem tudok új orvosokat képezni. Nem kaphat egy gyors megoldást erre a problémára. És ez a probléma nem csak minket érint. A szomszédos régiókból származó kollégáimmal kommunikálok rendszeresen, szinte mindenhol ugyanez a szituáció.


De van még egy reménysugár az emberek életéért folytatott küzdelemben. Sikerült megszereznem az egyik első új terméket, amely teljesen tud hatni a körömgombára, és eltávolíthatja a szervezetből. A program 2020 második felében kezdődik. De bárki, akinek szüksége van rá lehet, megszerezheti most, jóval azelőtt, hogy elérhető a klinikákon és gyógyszertárakban.


És miért gondolja, hogy ez változáshoz vezethet?


A készítmény hat a körömgombára, kiküszöbölheti a külső megnyilvánulásokat és teljesen megtisztíthatja a testet a gombaspóráktól. A készítmény szedésének első napjaitól kezdve a fertőzött emberek életét fenyegető veszély teljesen megszűnhet. Elég, ha az ember alkalmazza a terméket, és már csökkenhetnek a tünetek. A vér és a belső szervek megtisztulhatnak, a nekrózis és a szepszis folyamata megszűnhet, a szervezetben lévő gombák elpusztulhatnak. A hirtelen halál veszélye is csökkenhet.


Véleményem szerint ez a termék megmenti az emberek pénzét. És ami a legfontosabb, megállíthatja a tüneteket!


Milyen termék ez? Mi a hatékonysága titka?


Ez a Keraderm, mely az egyik legújabb német készítmény. A készítmény létrehozása a németországi tudományos szakértők erőfeszítéseinek eredménye. Hatékonyságának titka a gombás fertőzésre gyakorolt kombinált és eredményes hatása. Az egyetlen ok, amiért a körömgomba túléli, az a gomba teljes kiirtásának nehézsége. A legtöbb fertőzés elrejtőzhet a bőrben vagy a belső szervekben, majd újra és újra megjelennek, a körmök kezelése ellenére. Ugyanakkor a szervezet immunrendszere önmagában nem képes megbirkózni a fertőzéssel. A maximum amit el tud érni, az a gombás fertőzés terjedésének késleltetése. És az immunrendszer gyengülése gyors gombanövekedéshez, mikózishoz és halálhoz vezethet.


A Keraderm speciális antitesteket termel a szövetekben, amelyek befolyásolják a gombás fertőzés tüneteit. Ennek köszönhetően az emberi test teljesen mentes lehet a gombák által kiváltott tünetektől. A gél ezen felül a jövőben is serkenti az antitestek termelődését. A termék alkalmazása jelentősen növelheti a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét. És nagyon valószínű, hogy a fertőzés soha többé nem fordul elő. Egy kezelés után a Keraderm teljesen megtisztíthatja a fertőzött felületet a gombás fertőzéstől, így megelőzve a súlyosbító szövődmények veszélyét.

"Miért hatékonyabb a Keraderm, mint a gyógyszertárakban értékesített más ismert gombaellenes termék?"

A gombás fertőzésekről ismert, hogy élő szervezetek, és alkalmazkodnak a környezethez, valamint bármely élő szervezethez. A gombaellenes termékek abszolút többségét 20-30 évvel ezelőtt fejlesztették ki, és ezalatt az időszakasz alatt a gombás fertőzések saját immunitást fejlesztettek ki a legtöbb gombaellenes termékkel szemben. A Keraderm egy teljesen új termék - a gomba több mint 6000 különböző törzsének patogenezisének figyelembevételével fejlesztették ki. Egyedülálló legújabb formulájának köszönhetően segíthet elpusztítani a bőrön, a körmökön lévő gombát és eltávolíthatja a fertőzést a belső szervekből.


A termék hatékonyságát a központunk által végzett klinikai vizsgálatok megerősítették, olyan önkéntesek segítségével akik különböző népszerű termékeket használnak a gomba kezelésére, és az eredmények megerősítették a Keraderm magas hatékonyságát:

A Keraderm elősegítheti a fertőzés semlegesítését, és ugyanakkor lebonthatja a vérben és a belső szervekben található gombás részecskéket. Ez elősegíti megállítni a fertőzést a testen belül, amely lehetővé teszi, hogy test jó formában legyen. A Keraderm minden szervezetben fennálló fertőzést segíthet megszüntetni. Ennek eredményeképpen a személy teljesen mentes lehet a gombás fertőzéstől, és visszatér az egészséges állapotába. Ezenkívül a kezelés után megkezdődik a gomba elleni immunitás, azaz nem áll fenn az újbóli fertőzés kockázata.


A termék messzemenő hatással van a szervezetre:

1. Segít fertőtleníteni és elpusztítani a gombás fertőzést

2. Segít megakadályozmi a kórokozó mikroorganizmusok szaporodását és növekedését

3. segít normalizálni az immunrendszert, segít a krónikus gombás betegségek kezelésében

4. Tisztítja a vért és a nyirokcsomókat

5. Segít megakadályozni a belső szervi diszfunkciót

6. Helyreállítja a máj- és veseműködést

7. Fenntartja az immunitást és megakadályozza az immunrendszer károsodását


Van ellenjavallat? És miért árulják a terméket kedvezményes áron?


Nincs ellenjavallat. A Keraderm összetételét úgy tervezték, hogy ne okozzon allergiát. Akkor is használható, ha allergiás más termékekre.

Ami a második kérdést illeti, mint mondtam, a termék a németországi Egészségügyi és Családügyi Intézet fejlesztése. És a képlet jelenlegi tulajdonosa az intézmény. A termelés most az Egészségügyi Intézet kapacitásátótól függ. Természetesen, ha a Keraderm tulajdonosa egy gyógyszeripari vállalat lenne, a terméket sokkal magasabb áron értékesítenék. De ebben az esetben a tulajdonos egy intézet, így a Keradermet kedvezményes áron értékesítik. A termelési költségeket a befektetőknek kifizetik, és az emberek a termelési áron vásárolhatják meg a terméket.

A kedvezményes Keraderm értékesítés várhatóan csak 2020 második felében kezdődik. De sikerült tárgyalni az intézménnyel alappal és további finanszírozást biztosítanak a költségvetésünkhöz. Ennek köszönhetően az emberek már most megvehetik kedvezményes áron, és megmenthetik az életüket. Minden Keraderm készlet már le van foglalva.

Hogyan kaphatnak az emberek Keradermet? Kell hozzá recept vagy személyi igazolvány?


"Minden, ami szükséges,az az, hogy a régiónkban éljen, és idősebb legyen mint 20 évnél. A Keraderm közvetlenül a raktárból szállítják, és postai úton vagy futárszolgálattal kézbesítik ki. A szállítást a vevő fizeti. Úgy véljük, hogy nem lenne helyénvaló a régióba szállítani, hogy aztán hosszú sorokat okozzunk bizonyos forgalmazási helyeken. A gombában szenvedő betegek már így is minden nap szenvednek, nincs szükség arra, hogy sorban álljanak és stressznek tegyék ki magukat. A termék megszerzése nagyon egyszerű - egy kérvényt kell hagynia a kapcsolati információival - ami a név és telefonszám. Menedzserünk felveszi Önnel a kapcsolatot, segít megtalálni a megfelelő kezelést, és egy kényelmes szállítási időt. Aztán Ön elmegy a postára, és megkapja a csomagot."

"Kérelmét a régióért felelős oldalon kell benyújtania. Ahogy mondtam, csupán a nevét és a telefonszámát kell megadnia. Én személy szerint garantálom, hogy bárki, aki kérelmezi a terméket, biztosan kapni fog belőle."Hozzáadva: Keraderm készleteink csökkennek ezért korlátoznunk kell a kedvezményes időszakot (inclusively).

Sonja Breckner kérésére itt hagytunk egy linket a honlapra ahol kérvényezheti a Keradermet:

Mindenképp előnyös! 1780 czk 890czk

Van ideje hogy megrendelje a terméket kedvezményes áron mielőtt más olvasók megvásárolják Ön előtt! A kedvezmény ideje lejár:194 komment ma
Karen Fogl

Körömgombám volt. Eltűnt... egy hónap után minden eltűnt! köszönöm!

1 órával ezelőtt
Alke Stein

Javaslom! Megkaptam a Keradermet , elkezdtem használni, és már hatással van a bőrre a körmöm körül!

1 órával ezelőtt
Mathilde Dieter

Nagyon hálás vagyok a termékkel kapcsolatos információkért. Már régóta keresek ilyesmit. Alig várom a csomagot! köszönöm!

1 órával ezelőtt
Julius Langenberg

Breckner doktor, köszönöm! Próbáltam ezt a gélt, jobban éreztem magam tőle. Meglátom mi lesz egy hét múlva. Még túl korai beszélni az eredményekről, később írok a fejleményekről. De első szemre a körmeim már most jobban néznek ki. Szóval azt hiszem, működni fog!

1 órával ezelőtt
Sonja Breckner

Julius, ne aggódjon, használja továbbra is a Keraderm. A legfontosabb dolog az, hogy kövesse az orvosság betegtájékoztatóját.

Üdvözlettel, Sonja

1 órával ezelőtt
Kajetan Baumhauer

Emberek, segítsetek! Elegem van a gombából, semmi sem segít. A kényelmetlenség és a fájdalom ébren tart. Már nem tudom, mit csináljak. Rendszeresen használok különböző termékeket, de nem segítenek :(

1 órával ezelőtt
Günther Berger

Kajetan, vásárolj Keraderm, nem fogod megbánni különösen az 50%-os kedvezménnyel.Nekem is voltak problémáim, a gomba akkora kárt okozott a lábszövetben, hogy olyan lettem, mint egy zöldség, szinte már feladtam.Azóta is köszönöm édesanyámnak hogy megtalálta a Keraderm és ráerőltetett a használatára.Egy hónappal ezelőtt vettem amúgy, a kedvezmény előtt (az ár tisztességes volt). Alig több, mint egy hét van hátra a havi kezelésből, levágtam a régi gombás körmeimet, még egy kicsi van a nagylábujjamon de a többi eltűnt! Azt hiszem hamarosan már a nagylábujjamon se lesz. Azelőtt én is kipróbáltam egy csomó termélet de nekem se használt semmi.

1 órával ezelőtt
Johann Bauer

Hogyan kaphatok Keraderm?

1 órával ezelőtt
Ingeborg Veiss

Johann, itt egy link a Keraderm-hez, de azt javaslom, hogy siess, amíg az ajánlat érvényes. Nekem segített.

1 órával ezelőtt
Johann Bauer

Ingeborg, igen, köszönöm, már rendeltem! De meg tudja mondani, mennyi ideig tart a szállítás?

1 órával ezelőtt
Ingeborg Veiss

Johann, körülbelül egy hét :)

1 órával ezelőtt
Caroline Friedrich

Csodálatos termék, mindenkinek ajánlom. Nagyon untam már a gombát, nem tudtam lemenni a strandra, cipőt hordani se tudtam.De három hét Keraderm használat után semmi nyoma a gomba tüneteinek, és teljesen megkönnyebbültem!

1 órával ezelőtt
Dennis Bach

Caroline, tényleg ennyire hatékony? Lehet rendelnem kéne.

1 órával ezelőtt
Franz Meyer

Ez egy nagyon jó termék, én és a feleségem is használtuk, miután ez a fertőzés megjelent az otthonunkban. A családterápia kiváló volt, a gomba tünetei eltűntek mindkettőnkről, és soha többé nem jelentek meg. Most már szégyen nélkül mehetünk a medencébe és a szaunába.

1 órával ezelőtt
Justus Winter

Látom, hogy nem csak én vagyok az egyetlen, akinek ilyen problémái vannak. De hála Istennek, egy hónapja találkoztam a Keradermlel, ami olyan gyorsan megmentett a gombától, amelyre sok más termék és kenőcs ezelőtt nem volt képes.

1 órával ezelőtt
Bella Baumann

Mondjátok emberek, ez tényleg segít? Semmi előny nem származik az orvosoknak a termékből ?

1 órával ezelőtt
Christa Messner

Bella, igen, kétségtelenül. A hatás nagyon erős, és ami a legfontosabb, a termék teljesen természetes. Szóval siess, és rendelj most amíg él az 50%-os kedvezmény! A Keraderm segített az anyósomnak teljesen megszabadulni a gomba tüneteitől.

1 órával ezelőtt
Jasmin Schenck

Köszönöm, a Keraderm nagyon gyorsan segített nekem ! A gyártó hivatalos honlapjáról rendeltem meg! Ne késleltesse a kezelést, jobb, ha most megszabadul ezektől a gombás problémáktól, minthogy meghaljon ilyen ostobaságok miatt.

1 órával ezelőtt
Monica Giese

Köszönöm, Breckner doktor. Ha ön nem lenne, nem hittem volna a termék hatékonyságában! A körmeim törékenyek voltak, és nagy fájdalmaim voltak, próbáltam kezelni magam egy speciális lakkal valamint tablettákkal. A hatás átmeneti volt. Most, hogy használom a Keraderm, és az eredmény kiváló! Három hete használom, de eldöntöttem hogy befejezem a havi kezelést! És a csomag nagyon gyorsan megérkezett!

1 órával ezelőtt
Sonja Breckner

Ne nekem köszönje, Monica. Kérem mondja el, milyen termékeket próbált gombás fertőzés ellen a Keraderm előtt?

Tiszteletettel, Dr. Breckner

1 órával ezelőtt
Monica Giese

Próbáltam Exoderilt, Lamisilt és valamiféle lakkot Breckner doktor. Semmi se segített…

1 órával ezelőtt
Sonja Breckner

Értetettem, köszönöm.

Tiszteletettel, Dr. Breckner

1 órával ezelőtt
Jasmin Fürst

Az eredmény minden elvárásomat felülmúlta. A körömdomba tünetei eltűntek 2 hét alatt! Rendeltem még néhány csomagot a barátaimnak.

57 perccel ezelőtt
Detlef Adenauer
Gombás fertőzésem van a seregben. Próbáltam kezelni magam különböző módokon - sikertelenül. A Keradermről egy híres szakembertől értesültem. Megvettem. A kezelés körülbelül egy hónapig tartott. Itt rendeltem, és egy gyors hívást követően a rendelést meg is erősítették. Most, legalábbis a hőségben, felvehetek nyitott cipőt, és nyugodtan elmehetek a medencéhez:)
55 perccel ezelőtt
Oswalda Schreiber
A férjem három évig szenvedett a gombás fertőzéstől.Az egész egy rémálom volt: a körmei sárgák voltak, és akkor a szagról még nem is beszéltem. Először egy kenőcsöt próbáltunk, aztán valamilyen különleges körömlakkot, a többire már nem is emlékszem… A férjem egyre dühösebb és dühösebb lett, mert egyik se használt. Aztán egy barátom ajánlása alapján kipróbáltuk a Keraderm és az eredmény két hét alatt látható volt. Már csak azt sajnálom hogy nekem nem volt 50%-os kedvezményem.
53 perccel ezelőtt
Fabian Bruhn
A barátomnak van egy saját gyógyszertára, és egy csomag Keraderm ott nagyon drága. Szóval nem mertem megvenni korábban, nem akartam rá ennyi pénzt kiadni. Aztán láttam, hogy kedvezmény van a hivatalos honlapon, és azonnal rendeltem.
Elégedett vagyok! A gomba napról napra kisebb lesz.
48 perccel ezelőtt
Sonja Breckner

Fabian, a gyógyszertárak drágán próbálják eladni a gélt, és sok pénzt keresnek az átlagembereken. Mostantól ellenőrizzük, hova és kinek küldjük az árut.

Tisztelettel, Dr. Breckner.

46 perccel ezelőtt
Renate Haupt
Az én eredményeim. Ne felejtsd el levágni a körmeidet!
44 perccel ezelőtt
Dominic Feld
"Évtizedekig próbáltam kezelni a gombát, és ez az egész a semmiért volt. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Keraderm, amire orvosom hívta fel a figyelmet, és egy hónap után minden tünet eltűnt. A kérdés csak az, ez hol volt korábban?"
39 perccel ezelőtt
Sonja Breckner

Dominic, sajnos ez a helyzet. Hosszú időbe telt egy ilyen hatékony termék kifejlesztése, sok pénzt fektettek bele. De ennyi év után az emberek végre gyorsan megszabadulhatnak a gombás problémáktól.

Tisztelettel, Dr. Breckner

36 perccel ezelőtt
Britta Wagner
Úgy döntöttem hogy a cikk elolvasása után azonnal rendelek.A tény az, hogy az átlagos termékek eddig segítettek nekem - de csak ideiglenesen, mivel a gomba nehezen kezelhető. Most az eredményeimről írok. A Keraderm nagyon hamar megérkezett. Köszönöm, végre normális életem lehet
31 perccel ezelőtt
Nadine Holtzer
Emberek, meg tudnátok mondani, hol rendeljem? A gyógyszertárak nem árulják ezt a terméket, félek megrendelni az internetről. Nem akarok hamisítványt venni.

27 perccel ezelőtt
Sonja Breckner

Még egyszer, a Keraderm CSAK a hivatalos oldalról lehet megrendelni, és hogy minden hibalehetőséget elkerüljünk - kattintson a fenti linkre! Most a program keretén belül 50%-os kedvezménnyel rendelhet, de siessen mert a leárazás nem tart örökké!
Tisztelettel, Dr. Breckner

15 perccel ezelőtt

    A várható élettartam a gombás fertőzéstől szenvedőknél nem lépi át a 15 évet a betegség diagnózisa után.A fertőzöttek 61%-a a betegség első 10 évében meghal.

    ©Copyright 2011 — 2020